Utzi bakean, ernegua! - Gaudrat, Marie-Agnès; Benaglia, Fred; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Gaur, bai arraroa, Olaialaiak ez dauka ezertarako gogorik! kexaka dabil eta bakean uztea nahi du. Kuxuk, bere munstro-lagun txikiak, badu susmoren bat. Jakina! Ernegua da Olaialaia sarean endredatu duena! Zelak askatu? Energiaz beteriko albuma, umore ona berreskuratzeko. Ariketak eta psikologo eta hezitzaile aditu baten aholkuak barruan.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Fiche-moi la paix, Ronchonnade!
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haserrea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak