Utzi bakean, ernegua! / Marie-Agnès Gaudrat ; [ilustratzailea] Fred Benaglia ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Gaudrat, Marie-Agnès (Nire lehen emozioak (Ttarttalo), 2020)
Gaur, bai arraroa, Olaialaiak ez dauka ezertarako gogorik! kexaka dabil eta bakean uztea nahi du. Kuxuk, bere munstro-lagun txikiak, badu susmoren bat. Jakina! Ernegua da Olaialaia sarean endredatu duena! Zelak askatu? Energiaz beteriko albuma, umore ona berreskuratzeko. Ariketak eta psikologo eta hezitzaile aditu baten aholkuak barruan.