Badakizue poza ereiten? - Gaudrat, Marie-Agnès; Benaglia, Fred; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2020)
Olaialaia jaio zenean, pozak hazi pila erein zuen hura maite zutenen bihotzetan. Aitonak esan dio hori eta Olaialaiak sinetsi dio, jakina, baina hobeto ulertu nahi luke: Nolakoak dira pozaren haziak? Nola bereizten dira? Ureztatu egin behar al dira? Eta hala bada, zenbatetan? Orduan, aitonak azaldu dio... Pozik hazteko album gozatsua! Ariketak eta psikologo eta hezitzaile aditu baten aholkuak barruan.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Savez-vous planter la joie?
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Poza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak