Txantxa gutxi! - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Donostia : Elkar, 2020)
Gu gara marimatrakak, iji eta aja, barre eta zalaparta, neska pare aparta. Zazpi-zortzi urteko neska-mutilei zuzendutako bilduma da. Askatasunean eta aurreiritzirik gabeko haurtzaroaren aldarrikapena egingo dute neska alai, bihurri eta jakingura pareak. Noak eta Leak gogora ekarriko digute hazteak berarekin dakartzan pozak. Bizitza jolasa ere badela gogorarazi nahi digute helduoi. Noa eta Lea gero eta bihurriago eta aldi berean ausartago dira. Ibilaldi bat egin behar dute bere gelakideekin, baina arazotxo bat sortuko da bidean irakatsiko diote.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura