Maroko : Untxiak eta lehoia - Bidaurrazaga, Eguzkiñe; Gaztanbide, Iban (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2007)
Liburu honetan egileek Marokoko herri-ipu8in bat aurkezten digute kultura, leiendak, kondairak, herriko ospakizunak, ohiturak eta gastronomia lagunduta. Gure artean kanpotik etorri eta gurekin bzi direnek beraien kultura hobeto ezagutzeko bide ematen digute. Bilduma honen helburua aniztasunaren aldeko apustua da. Kultura ezberdinen arteko elkarbizitzea, ezagutza eta errespetua landu nahi ditugu.
7 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Herri ipuinak -- Afrika; Maroko; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura