Itsasoan - Marshall, Natalie; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Nor dabil igeri algen artean? Eta nor koralaren atzean? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu itsasoan bizi diren izaki liluragarriak.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: A Slide & Surprise Book: Deep in the Ocean
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura