Itsasoan / Natalie Marshall ; [itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Marshall, Natalie (Bila nazazu (Ibaizabal), 2017)
Nor dabil igeri algen artean? Eta nor koralaren atzean? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu itsasoan bizi diren izaki liluragarriak.