Oihanean - Marshall, Natalie; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Nor dago harkaitzaren gainean orroka? Eta nor dago adarretatik zintzilik? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu oihanean bizi diren izaki liluragarriak.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.. A Slide & Surprise Book: Far off in the jungle
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura