Oihanean / Natalie Marshall ; [itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Marshall, Natalie (Bila nazazu (Ibaizabal), 2017)
Nor dago harkaitzaren gainean orroka? Eta nor dago adarretatik zintzilik? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu oihanean bizi diren izaki liluragarriak.