Elurretan - Marshall, Natalie; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Nork uzten ditu aztarnak elurretan? Eta nor dabil iceberg azpitik igeri? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu elurretan bizi diren izaki liluragarriak.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.. A Slide ¬ Surprise Book: away in the Ice&Snow
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura