Elurretan / Natalie Marshall ; [itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Marshall, Natalie (Bila nazazu (Ibaizabal), 2017)
Nork uzten ditu aztarnak elurretan? Eta nor dabil iceberg azpitik igeri? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu elurretan bizi diren izaki liluragarriak.