Grufaloa / Julia Donaldson ; marrazkiak, Axel Scheffler ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Donaldson, Julia (Bruño, 2016)
Grufaloak letagin izugarriak ditu, atzapar zorrotzak eta sendoak, eta garatxo pozoitsu bat sudurraren puntan. Horregatik, basoko animalia guztiek ihes egiten dute ikusten dutenean!