Osaba Gabrielen asasinatzea - Gereño, Xabier (1924-2011) (Bilbo : X. Gereño, 1978)
Osab zaharra hilik aurkitu dute. Jurgi kapitaina mutilzaharraren artean ari zaigu hiltzailearen bila. Susmagarriak osatzeko, abokatu pedante bat eta antikuaria. Ekintza, koadru eta arte objektuen artean gertatzen da. Azkenik, foto batek ematen dio Jurgiri arazo honetan argia.
Keywords: Helduentzako Literatura