Teknopolis : konfinamendu esperimentu : 2020ko denboraldia (: EITB, 2020)
Koronabirus berri honek mundua neurri eta abiadura azkarrean aldatu du, eta gizartea, hein handi batean, oharkabean harrapatu du. Aurrekari gutxi daude gertatzen ari dena eta gero etorriko dena ulertzen laguntzeko. Orain bizi dugun egoera honen ondorioz aldaketa handiak izango direla espero da baina ez da erraza esaten zeintzuk zehazki. Lau adituren iritzia jaso dugu, bakoitzak bere arlotik mundua zertan aldatuko den iragartzen saiatzeko.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Telesaioak