Amatatu - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2003)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumako istorio biziduna, tabakoaren kontsumoari buruzkoa. Nereak badaki gauzak nola esan. Zailak badirudite ere, beti aurkitzen du gauzak esateko modu zuzena, egokia eta adeitsua. Horrela egin zuen aireportuan aitaren hegaldiaren zain zegoen bitartean, aldamenean erretzen ziharduen emakume batekin. Danik ez zuen sinesten. Berarentzat arras zaila izango zatekeen emakume horri zigarroa itzaltzeko esatea.
LMH, 1- 6 mailak
Keywords: Osasun hezkuntza -- Drogak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak