Ostiral itxuradun igandea - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2003)
"Solas egiteko ipuinak" bildumako audio-istorioa, harremanak jartzeari buruzkoa. Josuren ustez, aitonaren etxean bazkaldu gabeko igandea ez da igandea. Aitonaren ipuin eta asmakizunen mira du. Arrazoia du. Gainera, familiako bazkariak gustagarriagoak izaten dira.
LMH, 1- 6 mailak
Keywords: Osasun hezkuntza -- Drogak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak