Koltxoneta hegalariak - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2003)
"Solas egiteko ipuinak" bildumako audio-istorioa, tentsioak kudeatzeari buruzkoa. Ingeleseko azterketak oso urduri jarri ditu Mikel eta ikaskideak. Zorionez, azterketa egin baino lehen, kirol eskola dute Juan Karlos maisuarekin. Maisua ikasleen urduritasunez jabetu da eta ikasleak lasaitzeko ariketa bat proposatu du. Hari esker, horrenbeste behar zuten lasaitasuna lortu dute.
LMH, 1- 6 mailak
Keywords: Osasun hezkuntza -- Drogak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak