Zoriontasunaren zerrenda - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2003)
"Solas egiteko ipuinak" bildumako audio-istorioa, norberarekiko begiruneari buruzkoa. Betaurreko urdinekin mundua urdin ikusten da. Betaurreko gorriekin, gorri. Betaurreko gardenekin, benetan den bezalakoa. Komunikabide batzuk gauzen alde txarrak besterik ez agertzen setatzen dira eta Danik kontu hori orekatzea erabaki du. Arras erraza da: papera, lapitza eta behaketa zein arreta pixka bat besterik ez ditu eskatzen.
LMH, 1- 6 mailak
Keywords: Osasun hezkuntza -- Drogak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak