Bi izatearen abantaila - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2003)
"Solas egiteko ipuinak" bildumako audio-istorioa, tentsioa kudeatzeari buruzkoa. Nereak eta Danik inoiz bezala borrokan jardun dute. Irrati-kasetea izan da, berriro ere, bien arteko gatazkaren zergatia. Nebak kaseta baimenik gabe erabiltzeak haserre du Nerea. Aitaren bitartekotzari esker, eta umoreari esker, partekatzea erabakitzen dute: egun batzuetan, Nereak erabiliko du; beste batzuetan, nebak. Zorionez, bi neba-arrebak besterik ez dira; hala izango ez balitz, gogokoen musikaz gozatzeko egun gutxiago izango lukete.
LMH, 1- 6 mailak
Keywords: Osasun hezkuntza -- Drogak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak