Orbanak, burbuilak eta kremazko bonbak - Manzana, Silvia; Mendiguren, Iñaki; Naiara, Palacios ([S.l.] : Silvia Manzana & Naiara Palacios, 2019)
Zer jaten du burbuila batek? Maitasuna egiten du burbuila batek? Nolako usaina dago burbuila baten barruan? Badute burbuilek ikuslearen egunik? Matildek ez daki ezer burbuilei buruz. Tristan burbuila bihurtu da. Matildek Tristan maite du eta Tristanek Matilde. Baina nekeza da urruntzen ari den norbaitekin bizitzea, zuk nahi duzuna hura itzultzea bada.
Keywords: Helduentzako Literatura