Ama bat etxe bat bezalakoa da - Petit, Aurore; Calabaza Saban, Peru (Albuixech : Litera libros, 2020)
Ama bat doinu bat bezalakoa da, ama bat urakan bat bezalakoa da, ama bat iturri bat bezalakoa da... Ama bati eta haren haurtxoari laguntzen die jaiotzen denetik lehen pausuak eman arte. Goxotasunari eta maitasunari kantua. Liburu hunkigarria hasieratik amaierara, Aurore Petitek gogorarazten digu ama bat hori guztia eta gehiago dela, baina, batez ere, ama bat zurekin betiko daramazun etxe bat bezalakoa dela.
5 urtetik aurrera (urdina)
Une maman c´est comme une maison
Keywords: Amatasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak