Minimonirekin jolasean - Bonilla, Rocio; Zubizarreta, Patxi (Alzira : Algar, 2019)
Minimoni handitu egin da eta, margotzen jarraitzen badu ere, beste gauza asko ere egiten ditu: txangoak, astelehenero ikastetxean bere lagunekin elkartu, hockeyan aritu, liburutegian irakurri, amonarekin jolastu... Baina igandeetan ez dago egitekorik ezer. Hau asperdura! Edo beharbada ez? Eranskailuak eta ebakigarria opari dakar.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Pintura -- Teknika -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura