Ezkutalekua - Mattiangeli, Susanna; Sala, Felicita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
«Hannah, non zaude?», galdetu du ahots batek. Baina Hannah ez da azaldu. Parkean dago, baina oso lanpetuta dabil, antza. Beldarrak eta makilak bildu, arku bat eta geziak egin, eta hostoz ohe bat eraiki behar du. Zuhaixken sakonean, berarentzako eta Izaki Iletsu Bitxia kidearentzako gordeleku ezkutu bat sortu du. Elkarrekin, suaren gainera makurtu dira, beren mundu txikian murgilduta. Album ilustratu zoragarri honek Maurice Sendaken Piztiak bizi diren lekuan liburua gogorarazten du zenbait unetan eta, gu mundu berritara eramateko, irudimena zein boteretsua den erakusten digu.
5 urtetik aurrera (urdina)
The hideout
Keywords: Autoestimua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak