Hirusta bat Julietarentzat - Merlán, Paula; Diez de Ultzurrun, Itziar; Azabal, Mar ([Madrid] : Bookolia, 2020)
Zeozerk ezberdin egiten gaituela ohartzen garelarik, bat-batean zalantzak etortzen zaizkigu (onartuko al gaituzte horrela?) eta ezberdintasun hori ezkutatzen saiatzen gara. Julietak bere beldurrak gaindituko ditu bere adiskideen irudimenari eta konplizitateari esker.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haurren beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura