Hirusta bat Julietarentzat / [testua, Paula Merlán ; irudiak, Mar Azabal ; itzulpena, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Merlán, Paula (Bookolia, 2020)
Zeozerk ezberdin egiten gaituela ohartzen garelarik, bat-batean zalantzak etortzen zaizkigu (onartuko al gaituzte horrela?) eta ezberdintasun hori ezkutatzen saiatzen gara. Julietak bere beldurrak gaindituko ditu bere adiskideen irudimenari eta konplizitateari esker.