Arrastoa - Igerabide, Juan Kruz (Donostia : Alai, 2020)
36ko Gerra Zibilaren atarian, guardia zibileko detektibe bat bidali dute Lekunberrira hilketa bat ikertzera. Hantxe ezagutuko du pertsonaia bitxi bat, herriko aguazila, eta haren bizitza kontatuko digu, zeina korapilatzen baita, azkenean, hilketarekin eta gerra hasi berriarekin.
14 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Misterioa; Intriga; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak