Lorearen amorru-ekaitza - Kochka; Bouxom, Sophie; Nielman, Louison; Rey, Uxue (Rubí (Bartzelona) : Picarona, 2020)
Handiak edo txikiak izan, emozioz betetako armairu bat dugu denok bihotzean. Loreak aitaren etxean igaro behar zuen asteburu hau. Bat-batean, ordea, gertaera batek hankaz gora jarriko du dena. Amorru-ekaitz bat eroriko da neskatxaren gainera. Gurasoentzat Louison Nielman psikologoaren aholkuak daude hemen. Haurrei beren emozioak ulertzen eta bizitzen laguntzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.; Un vent de panique pour Charline
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Amorrua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak