Lorearen amorru-ekaitza / testua, Kochka ; irudiak, Sophie Bouxom ; gurasoentzako aholkuak, Louison Nielman ; [itzulpena, Uxue Rey Gorraiz] - Kochka (Zenbat emozio! (Picarona), 2020)
Handiak edo txikiak izan, emozioz betetako armairu bat dugu denok bihotzean. Loreak aitaren etxean igaro behar zuen asteburu hau. Bat-batean, ordea, gertaera batek hankaz gora jarriko du dena. Amorru-ekaitz bat eroriko da neskatxaren gainera. Gurasoentzat Louison Nielman psikologoaren aholkuak daude hemen. Haurrei beren emozioak ulertzen eta bizitzen laguntzeko.