Asierren jeloskortasunaren arantza - Kochka; Bouxom, Sophie; Nielman, Louison; Rey, Uxue (Rubí (Bartzelona) : Picarona, 2020)
Handiak edo txikiak izan, emozioz betetako armairu bat dugu denok bihotzean. Asierren etxean bost lagun bizi dira orain: harekin batera, aita, ama, bere arreba nagusia, hau da, Olatz, eta Sara, arreba jaio berria. Etxekoen "antolaketa berriarekin", Asier baztertua sentitzen da. Jeloskor, besteengandik urruntzen ari da pixkanaka... Gurasoentzat Louison Nielman psikologoaren aholkuak daude hemen. Haurrei beren emozioak ulertzen eta bizitzen laguntzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.; Un vent de panique pour Charline
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Eguneroko bizitza; Jeloskortasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak