Asierren jeloskortasunaren arantza / testua, Kochka ; irudiak, Sophie Bouxom ; gurasoentzako aholkuak, Louison Nielman ; [itzulpena, Uxue Rey Gorraiz] - Kochka (Zenbat emozio! (Picarona), 2020)
Handiak edo txikiak izan, emozioz betetako armairu bat dugu denok bihotzean. Asierren etxean bost lagun bizi dira orain: harekin batera, aita, ama, bere arreba nagusia, hau da, Olatz, eta Sara, arreba jaio berria. Etxekoen "antolaketa berriarekin", Asier baztertua sentitzen da. Jeloskor, besteengandik urruntzen ari da pixkanaka... Gurasoentzat Louison Nielman psikologoaren aholkuak daude hemen. Haurrei beren emozioak ulertzen eta bizitzen laguntzeko.