Muki berdearen sekretua - Dueso, Antton; Elustondo, Miel Anjel (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2007)
Gandor gorriko Punki oilartuarekin, ohiko haur-gazte literaturatik at, ikasleei benetan interesgarri zaizkien gaietan murgilduko gara.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Aitona-amonak eta bilobak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Oporrak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura