Muki berdearen sekretua / [testua eta marrazkiak] Antton Dueso ; Miel Anjel Elustondoren [euskarazko] moldapena - Dueso, Antton (Punki (Desclée de Brouwer), 2007)
Gandor gorriko Punki oilartuarekin, ohiko haur-gazte literaturatik at, ikasleei benetan interesgarri zaizkien gaietan murgilduko gara.