PISA 2009 Euskadi : 2. txostena: aldagaien azterketa eta ikasleen irakurketako emaitzan duten eragina - Arregi Martinez, Amaia; Saínz Martínez, Alicia; Ugarriza Ocerín, José Ramón; ISEI-IVEI ([Bilbo] : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzua, 2011)
PISA 2009ko emaitzen gainean egindako lehen txostenean1 Euskadiko 15 urteko ikasleek Irakurketa, Zientziak eta Matematika ikasgaietan lortutako errendimendu orokorra aztertzen zen. Era berean, errendimendu maila desberdinetako ikasleen banaketa deskribatzen zen, bai ELGAko herrialdeetakoa, bai komunitate autonomoetakoa.
Keywords: Hezkuntza -- Eskola emaitzak -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Baliabide digitalak; Monografiak