El catequista bascongado = Cristau eracasle euscalduna : irugarren zati edo partea : Jangoicoaren Legue, ta Eleizaco Mandamentuen gañean - Mogel, Juan Antonio (1745-1804); Arejita, Adolfo; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia : Bilbao Bizkaia Kutxa, 1994)
Mogelek azken aldera gipuzkera idatzitako obra erlijioso bat, mandamentuen gainekoa, orain arte sekula argitaratubakoa eta ia ezezaguna. Edizino honek esku-izkribuaren transkripzino zehatza eskaintzen deusku, filologi-ohar ugarigaz, hiztegi lagungarriagaz eta sarrera-azterketa bategaz.
Hiztegia: [357].-380. or.
Keywords: Aginduak -- Kritika eta interpretazioa; Monografiak