El catequista bascongado = Cristau eracasle euscalduna : irugarren zati edo partea : Jangoicoaren Legue, ta Eleizaco Mandamentuen gañean / Juan Antonio Mogel ; sarrera eta edizioa, Adolfo Arejita - Mogel, Juan Antonio (1745-1804) (Jarein (Labayru Ikastegia), 1994)
Mogelek azken aldera gipuzkera idatzitako obra erlijioso bat, mandamentuen gainekoa, orain arte sekula argitaratubakoa eta ia ezezaguna. Edizino honek esku-izkribuaren transkripzino zehatza eskaintzen deusku, filologi-ohar ugarigaz, hiztegi lagungarriagaz eta sarrera-azterketa bategaz.