Narrastien erregearen erasoa - Stone, Rex; Wyssenbach Ibarra, Usoa; Spoor, Mike (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2011)
Prest al zaude inoiz izan den abenturarik onena bizitzeko? Jamiek eta Tomek Dinosauroen Kobako sekretua aurkitzen dutenean, abenturaz beteriko mundua zabaltzen zaie aurrean. Mota eta tamaina guztietako dinosauroak daude toki sekretu honetan, baina T-Rex erraldoi bat ere, mutilak begiz jo dituena...
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Attack of the Lizard King
Keywords: Dinosauroak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak