Narrastien erregearen erasoa / egilea, Rex Stone ; irudiak, Mike Spoor ; itzultzailea, Usoa Wyssenbach - Stone, Rex (Dinosauroen koba (Desclée de Brouwer), 2011)
Prest al zaude inoiz izan den abenturarik onena bizitzeko? Jamiek eta Tomek Dinosauroen Kobako sekretua aurkitzen dutenean, abenturaz beteriko mundua zabaltzen zaie aurrean. Mota eta tamaina guztietako dinosauroak daude toki sekretu honetan, baina T-Rex erraldoi bat ere, mutilak begiz jo dituena...