Debekatuta dago oroitzea : Saturrarango kartzela 1938-1944 - Martinez Martinez, Josu; Larreategi, Txaber; Olasagasti, Eneko; Telleria, Iurre; Agirre, Loreto; Antoñanzas, Ane; Martinez, Amagoia; Goikoetxea, Enara; Loiti, Eraitz; Tentazioa; Moztu ([S.l.] : Tentazioa : Moztu, 2010)
1944ean Saturrarango emakume kartzela itxi zutenetik urte asko pasa dira. Memoria historikoaren berreskurapen lanetan aritu diren hainbat pertsonen lanari esker, Gerra Zibileko puntu beltz asko argitu ahal izan dira. Bertan egondako hainbat emakumeren lekukotasunak jasoko dira.
Hainbat elkarrizketa gaztelaniaz ; euskarazko azpitituluak
Jatorrizko izenburua: Prohibido recordar
Keywords: Baliabide digitalak; Emakume preso politikoak -- 1939-1975 -- Espainia; Presondegiak -- Historia -- 1939-1950 -- Espainia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak