Jose Maria Arizmendiarrieta - Udaondo, Ainara; Mondragon Unibertsitatea. Lanki; Ihardun Multimedia ([S.l.] : Ihardun Multimedia, 2005)
Jose Maria Arizmendiarrieta Arrasateko kooperatibismoaren sortzaile eta bultzatzailearen gaineko dokumentala. Arizmendiarrietaren eraldaketa proiektua azalduko da eta baita ere Arrasateko kooperatiben esperientzia.
Elkarrizketa zenbait gaztelaniaz ; euskarazko azpitituluak.
Keywords: Arizmendiarrieta, Jose Maria -- (1915-1976); Kooperatibismoa -- Arrasate -- Historia; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak