Jose Maria Arizmendiarrieta / zuzendaria, Ainara Udaondo ; gidoia, Lanki ikertegia ; ekoizpena, Ihardun Multimedia - Udaondo, Ainara (Ihardun Multimedia, 2005)
Jose Maria Arizmendiarrieta Arrasateko kooperatibismoaren sortzaile eta bultzatzailearen gaineko dokumentala. Arizmendiarrietaren eraldaketa proiektua azalduko da eta baita ere Arrasateko kooperatiben esperientzia.