Publizitatearen eskemak (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, eraginei buruzkoa. Publizitateak alkoholdun edariak kontsumitzera bultzatzen gaitu. Hain zuzen ere, sustapen eta publizitate mota guztiak albo batera utziz gero, alkoholaren gehiegizko kontsumoa modu eraginkorrean murrizten da. Publizitate arloko "ipuinak" modu kritikoan argitzen baditugu, manipulaziotik babesten gara, eta, ondorioz, ez gara hain hauskorrak publizitatearen asmoen aurrean.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak