Mundu mestizoa (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Auzokide berriak, 2011)
"Auzokide berriak" programaren Sekuentzia Didaktikoa, kulturartekotasunari buruzkoa.Maiz entzuten dugu mundua oso askotarikoa dela; globalizazioa, kulturen arteko elkarbizitza eta antzeko gaiei buruz hitz egiten entzuten dugu jendea... baina zer da hori guztia? Nola nabaritzen dugu eguneroko bizitzan?Sekuentzia Didaktiko honetan lurrera jaitsiko ditugu kontzeptu horiek guztiak, eta gure bizitzatik gertuago dagoen esanahia emango diegu. Gauza jakina da gure gizartea hainbat kulturatako jendez osatuta dagoela, baina orain kultura horien zenbait gauza ezagutuko ditugu. Ziurrenik, elementu askok zure arreta deituko dute.