Diskriminazioa (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Auzokide berriak" programaren Sekuentzia Didaktikoa, kulturartekotasunari buruzkoa.Pertsona guztiak desberdinak gara. Horretan ados gaude. Zure ama ez da zure bizilagunaren berdina, eta zure lagunik onena ere ez da zure gimnasiako irakaslearen berdina. Aniztasun horrek ez du gatazkarik sorrarazten. Alabaina, batzuetan, desberdintasun batzuk arazotsuak izaten dira zenbait pertsonarentzat. Zergatik desberdintasun batzuk arazotsuak dira, eta beste batzuk ez?Gure inguruko pertsona batzuen bazterketara eramaten gaituzten jarrerak eta portaerak nola gertatzen diren aztertuko dugu.
LMH, 5. eta 6. mailak; DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak