Parte-hartze galduaren bila (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Auzokide berriak, 2011)
"Auzokide berriak" programaren Sekuentzia Didaktikoa, kulturartekotasunari buruzkoa.Komunikabideen bitartez, honelako esaldiak entzungo zenituzten: "herritarrek uste dute...", "gure gizarteko herritarrek...". Baina, zer esan nahi du herritartasunak? Zer da herritarra izatea?