Migratzea: etxez aldatzea baino askoz ere gehiago (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Auzokide berriak" programaren Sekuentzia Didaktikoa, kulturartekotasunari buruzkoa.Gizakion mugikortasuna ez da praktika berria. Izan ere, giza ezaugarririk antzinakoenetakoa gure nomadismoa izan da. Beti migratu izan da; batez ere, bizi-baldintza hobeen bila. Gaur egun ere, gauzak ez dira desberdinak.Prozesu hori ulertzea lehenengo urratsa da, gure gizarteak zelan aldatu diren ulertu ahal izateko eta migrazio-mugimenduek elkarbizitza aberasgarriagoa nola sorraraz dezaketen ikusi ahal izateko.
LMH, 5. eta 6. mailak; DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak