Lagunen eskua (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Solas egiteko ipuinak" programaren Sekuentzia Didaktikoa, hiritartasunari buruzkoa. Nereak, neska itsu batek, ikusten duen guztia kontatzen du ipuin honetan. Beraren lagunak nolakoak diren kontatzen du, eta elkarren antzekoak izan arren, gogokoagoak ditu haien arteko desberdintasunak antzekotasunak baino. Adiskideak eskuko atzamarrak bezalakoak direla dio Nereak: elkarrengandik desberdinak, baina elkarri lotuta. Elkarren antzekoak ez diren adiskideak izatea leiho ugari duen etxea edukitzea bezalaxe da, leiho bakoitzetik munduan gertatzen dena ikuspegi desberdinetatik ikusteko aukera baitago.
LMH, 5. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak