Zer egiten du jendeak? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, aisialdiari buruzkoa.Denbora librea modu librean aukeratutako aisialdi-jarduerak egiteko unea izan beharko litzateke. Baina beti ez da horrela izaten. Batzuetan, errutinak eta desberdina izateko beldurrak gure erabakiak baldintzatzen dituzte, eta gure desirak ere ahanzten ditugu.Gauza bera gertatzen da gauez irtetearekin. Beti ez dugu nahi izaten, edo beti ez dugu edateko gogorik izaten. Batzuetan, lagunekin egon nahi izaten dugu, besterik gabe.Imajinazio apur batekin, denbora libreaz gozatzeko modu desberdinak asmatu ditzakegu. Batzuetan, ondo dago beste pertsona batzuk zertan ari diren ikustea.
DBH, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak