Nire taldean... (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Hordago! programa, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, taldearen-presioari buruzkoa.Erabaki bat hartzea sarritan oso zaila baldin bada, are zailagoa da erabakia talde osoak hartu behar duenean. Talde batean, pertsona bakoitzaren emozioak, itxaropenak, desirak, beldurrak eta abarrak elkartzen dira, eta, ondorioz, erabakiak hartzeko prozesua zaildu egiten da. Modu indibidualean erabakitzen denean bezala, aukera batzuei uko egin behar izaten zaie.Egoera mota honetarako garatu beharreko gaitasunaren bitartez, oreka bilatu behar da: taldearentzat ona dena bilatu behar da, baina bertan dauden pertsonen identitatea galdu gabe.