Zu zeu! (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Hordago! programa, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, autoestimuari buruzkoa.Desberdinak gara, eta, batzuetan, horren beldur gara. Taldeak beroa ematen digu eta bakarrik gaudenean ez dugun boterea eskaintzen digu. Horren truke, ordea, benetako nortasuna galtzen dugu.Desberdintasun horiek baloratzea oso garrantzitsua izango da taldearen eta haren desiren menpe ez geratzeko.