Modan dago? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, eraginei buruzkoa.Zer da moda? Nork erabakitzen du zer den modan dagoena? Zein puntutaraino eragiten digu modak? Moden morrontzak ez du soilik eragiten janzteko moduan edo kanpoko itxurarekin erlazionatutako beste zenbait alderditan. Gure bizitzeko moduarekin ere badute zerikusia.Modak saiatzen dira gugan eragina izaten eta gauzak egiteko dugun modua aldarazten. Moda jarraitzeak izaera emozionala dauka. Ez badugu jarraitzen, taldetik kanpora gera gaitezke. Modetatik ihes egitea eta erabaki autonomoak hartzea ez da batere erraza. Presio gehiegi daude, pertsona guztiek antzeko jarrera izan dezagun. Batez ere, kontsumoari dagokionez.
DBH, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak